За контакти:
тел.:  0885/438902
Email: support@bulhostpro.net
           office@bulhostpro.net
skype:bulhostpro
  25.10.2005
Стартира предлагане на мултидомейн хостинг на операционна система Windows 2003 Server...
 
 
 
  Защо да изберете нашия хостинг?
 Хостинг сървърите са физически разположени в датацентъра  www.napoftheamericas.net, САЩ. Хостинг сървърите се поддържат от висококвалифицирани администратори и техн. поддръжка. От началото на нашата дейност успяваме да постигнем средномесечен ъптайм на сървърите над 99.9%. Отделяме голямо внимание на сигурността - ъпдейти, проверки за уязвимости и правилно конфигуриране.       

Отличен Датацентър
Хостинг сървърите са разположени в  
NAP Of The Americas, в Маями Флорида. Nap of the Americas е  един от най-впечатляващите датацентрове в света. Този датацентър използва възможно най-добрата система за контрол на средата, която регулира температурата и  нивото на влажност на въздуха в сградата. Сървърните помещения са сърцето на съоръжението. Тук, подобна на бункер конструкция осигурява непрекъсната работа на вашата инфраструктура за e-бизнес. Единствения вход към сървърните стай е през охранявани входове, защитени със скенери и електронни карти. Датацентърът разполага със противопожарна система и система за резервно захранване с електричество.

Изключителна Мрежа
Датацентърът използва само CISCO рутери и суичове за по-голяма надеждност и сигурност. Връзката към Интернет се осъществява чрез tier-1 доставчици като  InterNAP , което гарантира 100% надеждност на мрежата. Така се осигуряват и по-бърз достъп до клиентските сайтове и по -добра надеждност за нашите клиенти

Изключителен Хардуер
Хостинг сървърите ползват само  Dual Opteron, Dual XEON или Pentium 4 процесори за максимална ефективност. Минимум 4GB DDR RAM е осигурена за всяка от тези машини. Нашите уеб сървъри ползват възможно най-добрите Ultra320 SCSI хард дискове (по-бързи , по-надеждни и ефективни от SATA Хард Дисковете) във RAID1 или RAID5 конфигурации. Това означава, всяка от системите може да понесе повреда поне на  1 хард диск без никакво прекъсване на работата на сървъра и сайтовете. Всички сървъри се архивират на сигурни NAS сървъри на всеки  24 до 48 часа. Това заедно с RAID означава буквално, че вашите данни са на по-сигурно място при нас отколкото на вашия хард диск! Използваме мощни CISCO рутери и защитни стени за да защитим мрежата и сървърите от всякакъв злонамерен интернет трафик.

Изключителен Uptime
Проактивен мониторинг, редовно ъпдейтване, проверки на сигурността и супер внимателен подход гарантират, че сериозен технически проблем няма да възникне с хостинг сървърите. За сървърите се грижат опитни Системни Администратори. Това заедно с отличната хостинг инфраструктура, мрежа и хардуер ни помага да постигнем  99.9% uptime от началото на нашата дейност.

Изключителна Поддръжка
Нашата цел е да имаме доволни клиенти, можете да очаквате най-доброто от нас. От нашата клиентска поддръжка ще получите най-добрия отговор за възможно най-кратко време. Предлагаме  услуги като  Microsoft SQL Server, SSL, Анонимен FTP, Cold Fusion MX, и първоначален setup безплатно, докато нашите конкуренти го правят срещу допълнително заплащане. 
   Предлагаме и мултидомейн хостинг, който е подходящ за всички, които имат по няколко сайта и искат да ги управляват от един акаунт, това също позволява споделяне на ресурсите между тях. Сайтовете се хостват на отделни физически сървъри за Web, Mail и Database хостинг, а се управляват от един контролен панел.          

  Данни за фирмата:
Амекс Трейд ООД
Булстат    123675616         
Първа Инвестиционна Банка - клон Ст.Загора
IBAN: BG75 FINV 9150 10BG N0IQ 8F
BIC: FINVBGSF
 
НАЧАЛО    ::    WINDOWS ХОСТИНГ    ::    LINUX ХОСТИНГ    ::       ПОДДРЪЖКА    ::    ВХОД    ::    ДОМЕЙНИ

Bulhostpro Hosting© 2004-2007. Всички права Запазени